top of page

Samarbetspartners

Gococo cyan-XXS.jpg
HUVUDLOGGA 2019.png
BD_stack_orange_onwhite.jpg
Wolff-Wear Vektoriserad logga.png

Black & Decker

Black & Decker fortsätter att sponsra Swimruncupen med fantastiska och användbara priser. Kvalitativa verktyg för alla hemmafixare. Black & Decker har varit huvudsponsor sedan 2017.

Gococo

Annie och Linnea har fattat att det är precis lika självklart att ha premium-strumpor på fötterna som att välja schyssta skor. Gococo's strumpor har grym passform och tål att slitas på. Dessutom är strumporna snygga, finns i många färger och olika modeller anpassade för olika aktiviteter. 

Gococo är har varit med Swimruncupen sedan starten 2016! Gococo är sedan flera år tillbaka samarbetspartner till ÖTILLÖ.

 

ARK

Lanserade sin första swimrundräkt Ornö i samband med ÖTILLÖ 2017. Superlätt och tålig! Nya material och funktionell design. Smidig och följsam och inga onödigheter! Helt enkelt super!  Sedan dess har det tillkommit ett flertal superschyssta modeller. ARK har även simdräkter för öppetvatten och tillbehören du behöver. ARK sponsrar Swimruncupen med simmössor.

ÖTILLÖ

Från vadslagning till World Championship första måndagen i september och Swimrun World Series. Allt startade på Utö en gång i tiden. Resten är historia! 

WILD Swimrun

Gemensam ambition är att vi vill att fler ska börja med, få uppleva och bli fast för swimrun. Maria och Fanny, grundarna av WILD Swimrun fokuserar specifikt på att fler tjejer ska våga, lyckas och ta för sig!  WILD Swimrun anordnar bl a Swimrun Camps och är en mötesplats för tjejer som älskar swimrun. Det känns självklart att vi ska hjälpas åt. I år har WILD Swimrun förstärks med profilen Helene Öhrstedt.

Långholmen Swimrun

Nytt samarbete för 2022. Att erbjuda Swimrun som passar alla och erbjuda fler möjligheten att testa Swimrun i hjärtat av Stockholm är en gemensam ambition. Ge fler möjligheten att få uppleva och bli fast för swimrun. Peter Schröder som är en av killarna bakom Långholmen var med på historiens allra första Swimruncupen ever i Älvsjö, maj 2016. De andra två i trion bakom Långholmen Swimrun är bröderna Henrik och Stefan Kindgren. 

WOLFFWEAR

Både fysisk och webbutik för swimrunnern, triathleten och uthållighetsidrottaren. Här finns ett stort urval produkter och märken. Swimruncpen har alltid bra deals på WolffWear.

bottom of page