top of page

Samarbetspartners

Gococo cyan-XXS.jpg
HUVUDLOGGA 2019.png
Wolff-Wear Vektoriserad logga.png

EX Swimrun/ARK Supersprint

Stockholms hetaste Swimrunevents under en och samma helg i Sollentuna, Stockholm. ARK Supersprint lanserades för tre år sedan och är unik i sitt slag. De bästa gör upp om vem som är snabbast! Bara inbjudna atleter tävlar här. EX Swimrun är från och med i år meritrace till ÖTILLÖ. I år med både orginalbanan på 23 km och en kortare bana om ca 13 km. EX Swimrun har en distans som passar alla. 27 och 28 maj är det dags för EX Swimrun.

Challengize

Digital hälsa för friskare, sundare och mer hållbara företag och kollegor. 

Gococo

Annie och Linnea har fattat att det är precis lika självklart att ha premium-strumpor på fötterna som att välja schyssta skor. Gococo's strumpor har grym passform och tål att slitas på. Dessutom är strumporna snygga, finns i många färger och olika modeller anpassade för olika aktiviteter. 

Gococo är har varit med Swimruncupen sedan starten 2016! Gococo är sedan flera år tillbaka samarbetspartner till ÖTILLÖ.

 

ARK

Lanserade sin första swimrundräkt Ornö i samband med ÖTILLÖ 2017. Superlätt och tålig! Nya material och funktionell design. Smidig och följsam och inga onödigheter! Helt enkelt super!  Sedan dess har det tillkommit ett flertal superschyssta modeller. ARK har även simdräkter för öppetvatten och tillbehören du behöver. ARK sponsrar Swimruncupen med simmössor.

WILD Swimrun

Av kvinnor för kvinnor. En underbar community med ambitionen att inspirera varandra att våga drömma och förverkliga dessa genom att erbjuda häftiga swimrunäventyr. Maria Rohman och Fanny Kuhn, grundarna av WILD Swimrun fokuserar specifikt på att fler tjejer ska våga, lyckas och ta för sig!  WILD Swimrun anordnar bl a Swimrun Camps och är en mötesplats för tjejer som älskar swimrun. Det känns självklart att vi ska hjälpas åt. I WILD Swimrun ingår sedan några år profilen Helene Öhrstedt.

WOLFFWEAR

Både fysisk och webbutik för swimrunnern, triathleten och uthållighetsidrottaren. Här finns ett stort urval produkter och märken. Swimruncpen har alltid bra deals på WolffWear.

Unknown.png
_aiWtEyQ.png
bottom of page