top of page
IMG_7489.JPG
Swimruncupen Stockholm - den första och enda i sitt slag!

 

Grundidén med Swimruncupen Stockholm är att det ska vara enkelt att utöva swimrun, sudda ut bilden av att Swimrun är komplicerat, tar mycket tid och att det behövs mycket utrustning. Vi tror på att "alla kan swimrun" och vill locka fler till sporten genom att erbjuda korta och stadsnära swimruntävlingar på vardagskvällar.

 3 maj 2016 är historiskt datum - Swimruncupen Stockholms allra första swimruntävling gick av stapeln i Långsjön, Älvsjö. En succé direkt!

Swimruncupen Stockholm arrangerar "enkla" swimruntävlingar för nybörjaren eller för de som önskar ett grymt träningspass inför en tävling. Eller de som vill ha en utmaning och äventyr som sträcker sig över hela Swimrun-säsongen.

 

Swimruncupen är mötesplatsen. Träffa, träna/tävla och umgås med andra swimrunner's, dela erfarenheter och tips samt ett bra tillfälle för att hitta en swimrun-teamie för nya äventyr tillsammans.

 

2017 infördes vi ett poängsystem, precis som en riktig cup. Poäng för deltagande och placeringspoäng Unikt för Swimruncupen är att du kan tävla både i lag eller enskilt.

Alla är välkomna! Vi ser gärna att våra barn och ungdomar hänger med och kör. Barn upp till 15 år är gratis med kod. Ungdomar 16 -18 år kör för halva priset med kod.

Första junior var Valencia som körde i Älvsjö 2017 tillsammans med sin pappa. 


Swimruncupen är övertygade om att 

Alla kan Swimrun! 

bottom of page